Békéscsaba, Kolozsvári u. 33.
30/25-88-255

Bemutatkozás

Dr. Gurzó Mária fogszakorvos vagyok.

Az orvosi egyetemet a bukaresti „CAROL DAVILA” Orvos- és Gyógyszerésztudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 1994-ben. Honosítást követően Mezőkovácsházán dolgoztam, ezt követően kaptam felkérést Mezőhegyesen fogorvosi praxis működtetésére, ahol 20 évet dolgoztam.

Békéscsabán fogászati rendelőm 2016. óta működik, mely a legkorszerűbb eszközökkel és professzionális anyagokkal felszerelt, melyek segítik a munkámat.

Szakvizsgáim:

1998 Fog- és szájbetegségek (Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Kar)
2008 Konzerváló fogászat és fogpótlástan (Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar)

A Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozat Békés Megye elnöki posztját 2019. 06. 01-től töltöm be.

  • Dr. Gurzó Mária

    Fogorvos

Érdeklődési területem az esztétikai fogászat és a mosolytervezés. Kétszer tartottam előadást a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karának belső továbbképzésén és egy alkalommal a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, szintén belső továbbképzésen. Előadásaim témája a direkt héjak készítése és az üvegszálak lehetőségei a fogászatban. Ennek kapcsán korábban a Szegedi Körzeti Stúdió Hírműsorában készítettek velem interjút, és az MTV 1 nemzetiségekkel foglalkozó műsorában is szerepeltem. Az igazi megtiszteltetés a Magyar Orvosi Kamara hivatalos lapjában megjelent két cikkem és az, hogy 2018-ban az Restorativ Influens továbbképzésen előadást tarthattam. Az előadás témája és egyben a címe is "8 éves tapasztalatom üvegszál megerősítésű hidakkal".

Munkámat minden esetben nagy körültekintéssel, illetve a páciensek igényeit maximálisan szem előtt tartva, fájdalommentesen végzem, legyen szó esztétikai tömésekről, fogpótlásokról, vagy egyéb szájsebészeti beavatkozásokról.

Célom, hogy pácienseim elégedetten, széles és magabiztos mosollyal távozzanak rendelőmből!

Rendelő

Vélemények, beszámolók