Békéscsaba, Kolozsvári u. 33.
30/25-88-255

Szolgáltatásaink

A Gurzó-Dent elkötelezett a legmagasabb minőségű fogászati kezelések mellett. Úgy tartjuk, hogy az egészséges fogak és gyönyörű mosoly mindenkinek jár. Pácienseinknek igyekszünk minden szolgáltatást nyújtani ahhoz, hogy a megvalósítható legszebb, és elégedett mosollyal távozzanak Tőlünk.
Fogorvosi szakvizsgálat, konzultáció, státusz felvétel, státusz bemutatása Intra Orális kamerával
5 000 Ft

A teljes fogazat precíz, és alapos átvizsgálása, annak jelenlegi állapotának dokumentálása és bemutatása Intra Orális kamerával a kezelési terv megbeszélése.

Intra Orális röntgenfelvétel (digitális)
2 000 Ft / felvétel

Mosolytervezés
10 000 Ft

A mosolytervezéshez szükséges fotók készítése. Számítógép segítségével az arc esztétikájához harmonizáló mosoly megtervezése.

Fehér foltok eltüntetése, fogfúrása nélkül
40 000 Ft / kvadráns

Zománchypo-plaziás fehér foltok eltüntetése fogfúrás nélkül! ICON rendszerrel.

Direkt Héj
30 000 Ft

A Direkt Héj: A fogorvos, direkt a fog felületére, nagyon vékony rétegben, kiváló minőségű kompozit anyagból készíti el. Ezáltal lehetőség van a fog méretének, formájának, színének a megváltoztatásához. Kiváló kézügyességre és anyagismeretre van szükség egy ilyen elkészítésére. Ezért nem sok fogorvos vállalkozik Direkt Héj elkészítésére. Anyagköltsége olcsóbb, mint az Indirekt Héj, mivel nincs technikai költség. Viszont 2-3 évenként polírozást igényel. A Direkt Héj az egyik leg minimál invazív fogászati beavatkozás, amellyel esztétikus, szép harmonikus mosolyt tudunk létrehozni.

Galéria megtekintése
Indirect Héj (arcíves beméréssel)
60 000 Ft

A fog látható felületéből, minimális 0,3-0,5 mm preparálást igényel. A fogtechnikai laborban készített kerámia héj lesz a fog felületére lesz ragasztva. Ezáltal/ így megváltoztatva a fog méretét, formáját, színét. Anyagát tekintve lehet, az új generációs lítium-di szilikat préskerámiai (EMAX) vagy földpát kerámia. Viszont nem igényel bizonyos időközönként polírozást.

Diagnosztikus felviaszolás, Wax-up (arcíves beméréssel)
4 000 Ft /fog

A fogak lenyomat vétele és az arcíves regisztrálás követően, ( még mielőtt bármilyen beavatkozást is csinálnánk a fogakon) a technikus a mosolytervezés és/vagy a megbeszélt paraméterek alapján gipszmintára, viaszból megmintázza a kért formavilágot a fogakon. Láthatóvá és egy másik technikai lépéssel kipróbálható válik a még csak tervezett fogászati beavatkozás, mint esztétikailag, mint funkcionálisan.

Diagnosztikus moc-up/fog
4 000 Ft

A fogorvos, direkt a frontfog felületére kompozit anyagból megalkotja a leendő formavilágot és funkcionálisan ellenőrzésre kerül, még mielőtt bármilyen fogászati beavatkozást is történt volna. A kompozit anyag, nincs ráragasztva a fogra így könnyen lepattintható.

Ezzel a lépéssel, látható és ellenőrizhetővé válik a még csak tervezett fogászati beavatkozás végeredménye. Diagnosztikus felviaszolás, válik láthatóvá szájban. (A fogak lenyomat vétele és az arcíves regisztrálás követően, még mielőtt bármilyen beavatkozást is csinálnánk a fogakon. A technikus a mosolytervezés és/vagy a megbeszélt paraméterek alapján gipszmintára, viaszból, megmintázza kért formavilágot a fogakon.) A felviaszolást lemintázó sablon segítségével a fogakon ideiglenes látványterv készül intra-orálisan, így válik ellenőrizhető, bepróbálható, javítható, mint esztétikailag, mint funkcionálisan a még csak tervezett fogászati beavatkozás.

Injectabile direke restaurálás
25 000 Ft / fog

Egy teljesen új megoldás a minimál invazív fogászat terén. CSAK a legminimálisabb fogászati beavatkozást igényli, a fogak felületének a megtisztítását és polírozását! A fogak lenyomat vétele és az arcíves regisztrálás követően, a technikus a mosolytervezés és/vagy a megbeszélt paraméterek alapján gipszmintára, viaszból megmintázza a fogak új formavilágát. Erről egy speciális, extrém pontos sablon készül, melynek segítségével minden egyes fogra külön, ráinjektálódik egy szintén nagyon kiváló tulajdonsággal rendelkező injektálható anyag. Megváltoztatva ezzel a fog színét, méretét, formáját és ezáltal az páciens mosolyát.

Galéria megtekintése
Direkt Üvegszálas felépítés

Fogfelépítés: Amikor a fog szájüregben lévő részének, több mint 50%-a hiányzik és a fogorvos direkt, intra-orálisan visszaépíti. Ezt az üvegszállal megerősített új anyag teszik lehetővé! A sima üveg törik, átereszti a fényt, viszont a mikro méretű üvegszálak: hajlékonyak, vezeti a fényt, de ami a legfontosabb, hogy szilanizálás után valódi kötéssel tud kötni a tömőanyaghoz. Ezzel megnövelve az anyag: szakító szilárdságát, rugalmassági modulusát. Ezáltal a fog dentinhez hasonló tulajdonságú új anyag egység jön létre.

Galéria megtekintése
Fogkorona hosszabbítás
10 - 15 000 Ft

Gingivális zenit harmonizálás.

Galéria megtekintése
Fogékszer
12 000 Ft

A fogékszer néhány milliméteres kristály vagy arany ékszer, melyet ragasztóanyaggal van rögzítve a fog felszínére.

Barázdazárás (kvadránsonként)
4 000 Ft

Tejfog tömés
9 000 Ft

Ideiglenes tömés (hagyományos)
1 000 Ft

Hosszú távú ideiglenes tömés
3 000 Ft

Galéria megtekintése
Esztétikus tömés készítés fényrekötő anyaggal
4 000 - 20 000 Ft

Galéria megtekintése
Direkt Üvegszálas felépítés

Fogfelépítés: A fog szájüregben lévő részének több mint 50%-a hiányzik és a fogorvos direkt, intra-orálisan visszaépíti kofferdam izolálás mellett. Ezt az üvegszállal megerősített új anyaggal teszik lehetővé! Az üvegszállal megerősített anyagok új dimenziót nyitnak a fogászatban. A sima üveg törik, átereszti a fényt viszont a mikro méretű üvegszálak: hajlékonyak, vezeti a fényt, ami a legfontosabb, hogy szilanizálás után valódi kötéssel tud kötni a tömőanyaghoz, meg növelve ezzel az anyag szakító szilárdságát, rugalmassági modulusát és így a fog dentin hez hasonló tulajdonságú új anyagegység jön létre.

Galéria megtekintése
Fog belső(mag)felépítés, üvegszállal megerősített anyaggal
10 000 Ft

Elsősorban betétek előkészítéséhez szükséges eljárás, amely során rerabilitájuk a dentinmagot, amelyre később, felkerül a betét. De nagyobb kavitások esetében is indokolt ahol nagyon mély a kavitás vagy a fog csücskök alátámasztása nem megfelelő.

Üvegszállal megerősített direkt-hid
80 000 Ft / fog

1 fog pótlása üvegszálas technológiával.

Galéria megtekintése
Egyedi üvegszálas csapos műcsonk
15 000 Ft / fog

Gyökérkezelt fogak, fogkoronai részének a megerősítése, üvegszállal. Fém-csapos műcsonkok, helyettesítése újfajta egyedi üvegszálas technikával.

Öntött csapos műcsonkok (fém)
10 000 Ft / fog + te

1 fog pótlása üvegszálas technológiával.

Gradia inlay/onlay kofferdám izolálásban
50 000 Ft

Nagymértékű fogállomány vesztése esetén, fogtechnikai laborban készített betétek, amelynek anyaga technikai kompozit.

Kerámia inlay/onlay kofferdám izolálásban
60 000 Ft

Nagymértékű fogállomány vesztése esetén, fogtechnikai laborban készített betétek, amelynek anyaga kerámia.

Részleges lemezes fogpótlás készítése (állcsontonként)
30 000 Ft + technika

Teljes lemezes fogpótlás készítése (állcsontonként)
30 000 Ft + technika

  • Hagyományos technológia teljes kivehető fogsor 40000 Ft+technikai díj
  • BPS technológiával készült teljes kivehető fogsor 80000 Ft+technikai díj

Fogsor alábélelés
15 000 Ft + technika

Korona, híd eltávolítása (horgonykoronánként)<br>
4 000 Ft

Korona készítése
20 000 Ft + technika

Betétkészítés
20 000 Ft + technika

Ideiglenes (rendelői)
7 000 Ft / fog

A végleges fogpótlás átadásáig, rendelőben készült, azonnali ideiglenes korona/híd.

Ideiglenes korona (fogtechnikai)
10 000 Ft

A végleges fogpótlás átadásáig, fogtechnikai laborban készült, ideiglenes korona/híd.

Hosszútávú Ideiglenes korona (PMMA)
15 000 Ft + technika

A végleges fogpótlás átadásáig, CADCAM technikával készített, magas esztétikai és nagy teherbírású ideiglenes korona/híd.

Porcelán javítás
8 000 Ft / fog

Harapásemelő sín
16 000 Ft

Fogcsikorgatás és állkapocs izületi problémák ellen készíthető harapásemelő sín.

Trepanálás
10 000 Ft + csatorna

Gépi gyökércsatorna tágító rendszerrel.(E-CONNECT S A legújabb gyökércsatorna tágító rendszer.) Fogbél megnyitása, fogbél extirpálása, gyökércsatorna tisztítása, gyógyszeres átmosása, fogkorona zárása hosszútávú ideiglenes töméssel.

Gyökérkezelés
10 000 Ft + csatorna

Gépi gyökércsatorna tágító rendszerrel.(E-CONNECT S A legújabb gyökércsatorna tágító rendszer.) Gyökércsatorna tisztítása, gyógyszeres átmosása, fogkorona zárása hosszútávú ideiglenes töméssel.

Gyökértömés
10 000 Ft + csatorna

Gyökértömés eltávolítása csatornánként
10 000 Ft + csatorna

Fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigiénia tanácsadás
10 000 Ft

Fogkőeltávolítás, intraorális homokfúvás, polírozás, szájhigiénia tanácsadás
15 000 Ft

Professzionális dentalhigiéniai kezelés, homokfúvással és tanácsadással.

Fogmosás oktatás, plakkfestés
5 000 Ft

Megfelelő fogmosási technika megtanítása, illetve a fogakon lévő lepedék, plakk megfestése, hogy az láthatóvá váljon.

Üvegszálas sínezés
7 000 Ft / fog

Mozgó fogak üvegszállal való rögzítése.

Galéria megtekintése
Sebészi fogeltávolítás
10 000 - 15 000 Ft

Fogkorona hosszabbítás
10 000 - 15 000 Ft

Amennyiben a fogszuvasodás illetve a preparált kavitás alja az íny alatt van, koronahosszabbítás szükséges. Ugyancsak fogkorona hosszabbítással lehet a gingiva lefutását harmonizálni.

Fogeltávolítás
5 000 - 7 000 Ft

Sebészi fogeltávolítás
10 000 - 15 000 Ft